DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Barmanské desatero

Barmanské desatero


1.   Buď vždy čistý, upravený a diplomat.

2.   Tvé ruce jsou stále středem pozornosti, věnuj proto pozornost svým nehtům.

3.   Kouření za barovým pultem se v některých zemích trestné (Anglie).

4.   Led je takřka součástí všech míchaných nápojů. Hleď. aby byl vždy čistý a průzračný.

5.   Sklenici drž při manipulaci vždy za spodní část.

6.   Prasklá sklenice zabíjí profit Tvého nápoje.

7.   Vystřelení zátky šampaňského je nejen nebezpečné, ale i neodborné.

8.   Trocha rýže ve Tvém cukru či soli zabrání ztuhnutí.

9.   Při nalévání surovin do šejkru dodržuj množství dle receptur.

10. Barman za barem nežvýká a nepije alkohol při práci, neboť opilý barman je ...